Mallistomme


Tuotteesi suunnitellaan ja valmistetaan juuri Sinulle, yhteistyössä patjamestarin kanssa.
Vaahtomuovipatjat valmistetaan korkealuokkaisista,kehittyneistä ja hengittävistä materiaaleista huomioiden aina nukkujan omat henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset.

Joustinpatjojen sydän on aina pussijousisto,jossa jokainen jousi on pakattu erikseen omaan kangaspussiin. Saatavissa kaikki vakiokoot ja myös asiakkaan omilla mitoilla.Patjan reuna viimeistellään tarvittaessa erityisen jämäkällä reunapalkistolla,näin vuoteelta on helppo nousta ja patjan reuna on kestävä ja säilyttää muotonsa.

Joustinrunkopatjassa huolellisesti tehty täyspuurunko alta ruuvattavilla jaloilla. Tuotteen reuna viimeistellään erityisen jämäkällä reunapalkistolla. Näin sängyltä on helppo nousta ja sängyn reuna on kestävä ja säilyttää muotonsa. Kaikki tuotteemme ovat kotimaista käsityötä.

Erityisosaamistamme on vakiomitoista poikkeavien patjojen, petauspatjojen sekä joustinrunkopatjojen valmistus.

Jousistomme ovat korkealaatuisia pussijousistoja, joista löydät useita eri malleja. Näin luodaan nukkujalle mahdollisimman hyvät olosuhteet.

Patjasi joustaa riittävästi hartiaseudulta, näin lihakset rentoutuvat ja pintaverenkierto tehostuu. Ristiselkä ja reidet saavat riittävästi tukea. Lantion ja takapuolen kohdalla jouset myötäilevät nukkujan vartaloa. Näin nukkuma-asentosi on luonnollinen ja mahdollisimman rento.

Hyvin nukutun yön jälkeen lihakset ovat rentoutuneet, välilevyt palautuneet elinvoimaisiksi. Heräät virkeänä uuteen päivään.

OTA YHTEYTTÄ
henry.kytoharju(a)kolumbus.fi
050 380 4154
www.facebook.com/toivesanky